På bestilling…

Langt det meste af hvad jeg sælger, er lavet på bestilling. Noget strikker jeg selv, men jeg har også nogle rigtig dygtige piger, der hjælper mig.

 

Det skal være sjovt…

Jeg hedder Stine og er gift med Henning. Vi har tre børn sammen, to labradorer og en kat. Derudover har jeg et lille firma, Happyknit…
Jeg vil helst ikke, hvis det ikke er sjovt. Nogen vil måske kalde mig utålmodig, men jeg synes ikke rigtigt, det passer på mig.
Jeg har svømmet på konkurrenceplan, svømmet meget og svømmet langt. Jeg har spillet harmonika, trompet og guitar, spillet meget og spillet højt. Jeg har padlet kajak, padlet tidligt og padlet sent, i vindstille og storm. Og så har jeg strikket! Strikket i hånden og på maskine.

Foruden at være nordmand har jeg en del uddannelser. Jeg er socialpædagog, diakon, designteknolog, konfektionstekniker men mest af alt har jeg etableret et godt og livslangt kærlighedsforhold til min strikkemaskine. Den metalliske lyd når slæden kører over nåle-sengen på strikkemaskinen, den er der ikke mange, der kan lide.
Men det kan jeg…

En af mine elever, da jeg underviste på produktionsskolen sagde engang: Stine, du har en vældig høj tekstil intelligens.
Mit livs kompliment. Jeg glemmer det aldrig.

Måske ikke bare en tekstil intelligens men en stor kærlighed og lidenskab til smukt tekstil. Jeg har haft det, siden jeg var bitte lille. Min mamma ligesådan og min farmor og min mormor var gode forbilleder.

Her på min hjemmeside kan du danne dig et indtryk af hvad jeg laver. Leveringstiden er ca. 4-5 uger og farverne jeg har pt, kan du få tilsendt på mail. Det ændrer sig hele tiden hvad min garnleverandør kan levere, men helt fast er det, at det er kvalitetsgarner.
Altid.

Det behager mit øje...